Le plac remizele

După un parcurs de admirat în jocurile din 2023, SCM Zalău nu a impresionat cu nimic în meciurile oficiale din acest an. După remiza înregistrată în prima etapă din 2024 pe terenul ultimei clasate, Minaur Baia Mare, formația pregătită de Cristian Lupuț a câștigat la limită duelul de pe teren propriu cu CSM Olimpia 1921 Satu Mare, scor 3 – 2, apoi au urmat alte două remize. După egalul de săptămâna trecută, 1 – 1 înregistrat pe terenul ocupantei locului secund, CSM Olimpia Satu Mare, SCM Zalău a debutat cu o remiză în play-off, înregistrată chiar pe teren propriu, în fața celor de la CSM Sighetu Marmației, echipă clasată în play-off de pe locul patru.

Zălăuanii nu au impresionat cu nimic în jocul de vineri, singura ocazie notabilă consumându-se în minutul 49, când Stefan Nikolic a ratat incredibil din șase metri, singur cu portarul advers, după o centrare perfectă trimisă în careu de Raoul Cristea.

După prima etapă a play-off-ului, zălăuanii continuă să ocupe primul loc, cu 42 de puncte, urmată de CSM Olimpia Satu Mare, cu 33 de puncte, ACSC Crișul Sântandrei, 31 de puncte și CSM Sighetu Marmației, 28 de puncte.

În runda viitoare, SCM Zalău va evolua tot pe teren propriu, în fața celor de la CSM Olimpia Satu Mare, meciul fiind programat în 5 aprilie, de la ora 17.

One Thought to “Le plac remizele”

  1. […] ocupantei locului secund, CSM Olimpia Satu Mare, SCM Zalău a debutat cu… Articolul Le plac remizele apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment